Sloep huren in Leeuwarden centrum2018-09-03T19:10:32+00:00
Reserveer nu!

Beleef Leeuwarden in een ruime fluistersloep.

Greenjoy maakt het mogelijk om eenvoudig een zeer ruime 6 tot 8 persoons sloep te huren in de prachtige grachten van Leeuwarden. Langer genieten kan over de Potmarge, een stukje natuur midden in de stad. Ervaar Leeuwarden op een geheel nieuwe manier. Ontspan, geniet en onthaast.

Hoe werkt het?

Huren bij Greenjoy is heel eenvoudig.

U reserveert online tegen de scherpste prijs en activeert uw sloep heel eenvoudig met uw eigen mobiele telefoon! Onze sloepen liggen hartje centrum, naast de Bibliotheek aan de Willemkade. Een sloep huren kan bij ons zelfs tot een uur van te voren!

Wat kost het?

Bed & Boot arrangement Leeuwarden

Acht hotels in Leeuwarden bieden het Bed & Boot
arrangement aan: Boek een hotelkamer en je krijgt
gratis twee uur een boot tot je beschikking.

Over Greenjoy Leeuwarden:

Varen in de stad Leeuwarden.

Lekker rustig met een sloep varen door grachten van Leeuwarden doet je dingen opmerken die je anders nooit ziet. De grachten van Leeuwarden zijn leuk om een rondje te maken en te stoppen op, bijvoorbeeld, de Nieuwestad. Maar wil je wat langer genieten, vaar je over de Potmarge om te genieten van een stukje natuur midden in de stad.

Ruime, fluisterstille sloepen.

Bij Greenjoy vaart u in comfortabele elektrische sloepen. Hiermee kunt u fluisterstil door de natuur varen en wellicht belangrijker: kunt u aan boord een normaal gesprek voeren, zonder herrie en zonder stank. De sloepen zijn zeer ruim en bieden plaats aan 6 tot 8 personen. U heeft voor onze sloepen geen vaarbewijs nodig. De sloepen zijn zeer eenvoudig te bedienen en onze vaarinstructies maken het mogelijk om zonder enige ervaring veilig uit te varen.

Bekijk onze sloepen

Tips & vaarroutes in en rond de stad Leeuwarden:

Tips & events in Leeuwarden.

Samen met onze huurders hebben wij voor u de leukste vaartips op- en rond het water verzameld! Evenementen en activiteiten op en rond het water die u niet mag missen, de mooiste aanlegplekjes, de leukste picknick-locaties, sprookjesachtige vaarroutes en de beste restaurants langs het water!

Tips en reviews

Kies een route.

Je wilt graag varen, maar weet (nog) niet waar naartoe? Bekijk hier een aantal vaarroutes in Leeuwarden. Om het zo gemakkelijk als mogelijk te maken hebben we de routes ook voorzien van een indicatie voor de tijdsduur! Tip: print de route uit of volg op je smartphone!

Vaarroutes in Leeuwarden
 • Online reserveren

 • Altijd de scherpste prijs

 • Bediening vanaf je mobiel

 • Al vanaf 2 uur varen

 • Gratis online vaarroutes

 • Tips en lokale aanbiedingen

 • Fluisterstil en comfortabel

 • Duurzaam genieten: 100% groen

 • Iedere locatie dezelfde sloep

 • Gezellig familie uitje

 • Verantwoord bedrijfsuitje

 • Perfecte borrel locatie

“We had a great experience with your boat. We will recommend it to our friends and for sure we will use it again in the near future. Thanks for the excellent service.”
Nikola
“Super dagje door de Utrechtse grachten met gezin. Mooie ruime sloep, heerlijk voor een dagdeel genieten op het water. Eenvoudig te bedienen. Top!”
Marjolein
“Wij hebben het echt super naar ons zin gehad! Echt een aanrader voor iedereen die een teamuitje wilt doen. Heel erg bedankt!”
Gwen & Fraukje

DE VOORDELIGSTE TARIEVEN

TIPS! MA-VR: EXTRA VOORDELIG 9-11 UUR VERTREK : VROEGE VOGEL KORTING VROEGBOEKKORTING (VANAF 5 EN 14 DAGEN VOORUIT) LANGER VAREN MEER VOORDEEL (VANAF 4 UUR) LAGE BEZETTING = LAGE PRIJS HOGE BEZETTING = HOGE PRIJS NB: wij werken net als bij hotels en budget luchtvaartmaatschappijen met sterk variabele tarieven. In de daluren zijn wij heel voordelig en bij topdagen marktconform of zelf scherper. Wel zo vriendelijk!