Sloep huren in Warten-Alde Feanen2019-01-16T16:05:26+00:00
Reserveer nu!

Geniet van De Alde Feanen in een fluistersloep.

Greenjoy maakt het mogelijk om eenvoudig een zeer ruime 10-persoons sloep te huren in de prachtige omgeving van Warten. Perfect voor verschillende dagtochten en een rondje door het Nationaal Park De Alde Feanen!

Hoe werkt het?

Sloep huren bij Greenjoy is heel eenvoudig.

U reserveert online tegen de scherpste prijs en activeert uw sloep heel eenvoudig met uw eigen mobiele telefoon! Onze sloep ligt in de Jachthaven Wartena. Een sloep huren kan bij ons zelfs tot 5 minuten van te voren!

Wat kost het?

Over Greenjoy Wartena:

Varen in Warten.

Een sloep huren in Warten is ideaal voor een dagje naar buiten om lekker tot rust komen. Jachthaven Wartena is een goed beginpunt voor verschillende vaartochten. Het is bijvoorbeeld prachtig om een stuk te varen door Nationaal Park De Alde Feanen, een oud veengebied. Heerlijk ontrusten en genieten van al het moois dat de natuur te bieden heeft. Ook ligt de jachthaven aan de landelijke Staande Mastroute. Heeft u zin in een lange tocht dan kunt u via deze route zelfs heel Friesland door varen!

Meer info over De Alde Feanen

Ruime, fluisterstille sloepen.

Bij Greenjoy vaart u in comfortabele elektrische sloepen. Hiermee kunt u fluisterstil door de natuur varen en wellicht belangrijker; u kunt aan boord een normaal gesprek voeren, zonder herrie en zonder stank. De sloepen zijn zeer ruim en bieden plaats aan 8 tot 10 personen. U heeft voor onze sloepen geen vaarbewijs nodig. De sloepen zijn zeer eenvoudig te bedienen en onze vaarinstructies maken het mogelijk om zonder enige ervaring veilig uit te varen.

Bekijk de onze sloepen

Tips & vaarroutes in en rond Warten – De Alde Feanen:

Tips & events in Warten.

Samen met onze huurders hebben wij voor u de leukste vaartips op- en rond het water verzameld! Evenementen en activiteiten op en rond het water die u niet mag missen, de mooiste aanlegplekjes, de leukste picknick-locaties, sprookjesachtige vaarroutes en de beste restaurants langs het water.

Tips en reviews

Kies een route.

Je wilt graag varen, maar weet (nog) niet waar naartoe? Bekijk hier een aantal vaarroutes in Leeuwarden. Om het zo gemakkelijk mogelijk te maken hebben we de routes ook voorzien van een indicatie voor de tijdsduur! Tip: print de route uit of volg op je smartphone!

Vaarroutes De Alde Feanen
 • Online reserveren

 • Altijd de scherpste prijs

 • Bediening vanaf je mobiel

 • Al vanaf 2 uur varen

 • Gratis online vaarroutes

 • Tips en lokale aanbiedingen

 • Fluisterstil en comfortabel

 • Duurzaam genieten: 100% groen

 • Iedere locatie dezelfde sloep

 • Gezellig familie uitje

 • Verantwoord bedrijfsuitje

 • Perfecte borrel locatie

“We had a great experience with your boat. We will recommend it to our friends and for sure we will use it again in the near future. Thanks for the excellent service.”
Nikola
“Super dagje door de Utrechtse grachten met gezin. Mooie ruime sloep, heerlijk voor een dagdeel genieten op het water. Eenvoudig te bedienen. Top!”
Marjolein
“Wij hebben het echt super naar ons zin gehad! Echt een aanrader voor iedereen die een teamuitje wilt doen. Heel erg bedankt!”
Gwen & Fraukje