Natuurmonumenten-en-Greenjoy2018-04-30T15:20:57+00:00

Greenjoy en Natuurmonumenten

Samen maken we Nederland prachtig en duurzaam! En dat met een fantastische actie! Greenjoy en Natuurmonumenten hebben de handen ineengeslagen. Ben je van plan om een heerlijk de natuur in te duiken met een fluisterstille sloep van Greenjoy wordt dan direct Lid van natuurmonumenten (a 25 euro) en ontvang eerste uur varen (twv 20-40 euro) gratis! Dus dat kost je niks extra.

Doe mee en meld je hier direct aan via de pagina van Natuurmonumenten. Je ontvangt na aanmelding direct je voucher waarmee eerste uur varen GRATIS is. Reserveer vervolgens online op een van onze locaties in Loosdrecht (natuur) of in Leeuwarden, Utrecht of  Haarlem.

[/fusion_builder_column_inner]

Waar wij voor staan

Duurzame mobiliteit voor iedereen toegankelijk maken
Greenjoy werkt aan een duurzaam merk waarbij wij het gebruik van duurzame goederen (zoals sloepen) zo efficiënt en klantvriendelijk willen laten verlopen. Wij doen dat niet alleen maar werken samen met locale participanten, partners en focussen sterk op een praktische toepassing van (internet)technologie
Contact

Greenjoy: Voordelig, makkelijk en duurzaam genieten

Al meer 15.000 happy customers!
Contact
Direct naar de actie!

DE VOORDELIGSTE TARIEVEN

TIPS! MA-VR: EXTRA VOORDELIG 9-11 UUR VERTREK : VROEGE VOGEL KORTING VROEGBOEKKORTING (VANAF 5 EN 14 DAGEN VOORUIT) LANGER VAREN MEER VOORDEEL (VANAF 4 UUR) LAGE BEZETTING = LAGE PRIJS HOGE BEZETTING = HOGE PRIJS NB: wij werken net als bij hotels en budget luchtvaartmaatschappijen met sterk variabele tarieven. In de daluren zijn wij heel voordelig en bij topdagen marktconform of zelf scherper. Wel zo vriendelijk!