vanaf-2014-greenjoy-utrecht

/vanaf-2014-greenjoy-utrecht
vanaf-2014-greenjoy-utrecht2018-04-30T15:20:57+00:00

Greenjoy sloepen nu ook te huur in Utrecht
Geplaatst op 21 mei 2014

Sloepverhuurnetwerk Greenjoy heeft na Haarlem en Leeuwarden nu ook een basis in Utrecht. Greenjoy verhuurt elektrische fluistersloepen waarmee je met zes personen door de historische grachten van de Domstad kunt varen.

Twee jaar geleden begon Greenjoy met de verhuur in Haarlem. Vorig jaar volgde Leeuwarden en nu is Utrecht aan het netwerk toegevoegd.

Volgens Michel Doggenaar van Greenjoy is Utrecht een geweldige vaarstad. “Door de unieke combinatie van de bruisende, historische grachten en de rustige natuurgebieden die direct om de stad heen liggen. Je vaart zo over de Kromme Rijn naar het unieke natuurgebied Rhijnauwen.”

De Utrechtse Greenjoy-vloot is te vinden aan de Wittevrouwensingel, 50 meter vanaf de Wittevrouwenbrug. De verhuur verloopt volledig automatisch. De sloepen worden op afstand aan- en uitgeschakeld.

Reserveren en betaling gaat via de internetsite www.greenjoy.nl Je vaart in een elektrische sloep vanaf € 22,50 per uur. Je kunt al vanaf 2 uur een boot huren.

DE VOORDELIGSTE TARIEVEN

TIPS! MA-VR: EXTRA VOORDELIG 9-11 UUR VERTREK : VROEGE VOGEL KORTING VROEGBOEKKORTING (VANAF 5 EN 14 DAGEN VOORUIT) LANGER VAREN MEER VOORDEEL (VANAF 4 UUR) LAGE BEZETTING = LAGE PRIJS HOGE BEZETTING = HOGE PRIJS NB: wij werken net als bij hotels en budget luchtvaartmaatschappijen met sterk variabele tarieven. In de daluren zijn wij heel voordelig en bij topdagen marktconform of zelf scherper. Wel zo vriendelijk!