Bij Greenjoy kan je elke reserveringen eenvoudig verplaatsen, hier zijn echter wel kosten aan verbonden:

  1. Tot 48 uur van te voren kan je de boeking gewoon verplaatsen, gewoon even bellen of mailen. Wij rekenen hiervoor 10 Euro administratiekosten en de eventuele meerprijs met de nieuw gekozen datum.
  2. Wil je vlak voor vertrek om welke reden (‘t weer, n bui of uw veranderende planning) de reservering verzetten dan kan dat, wij houden dan echter wel 50% van het huurbedrag in. (met een minimum van 50 Euro) het restant blijft dan staan als huurtegoed. Dit tegoed is tot het einde van het betreffende seizoen te verzilveren.
  3. In het geval van noodweer (enkel zeer harde wind en/of onweer) dan behoud Greenjoy zich het recht de reservering te verplaatsen naar een andere voorkeurs-datum, vanaf code oranje in de betreffende regio (zie ook knmi en waarschuwingen in regio Utrecht, Noord Holland )
  4. Wil je om een andere reden of termijn dan in voorgaande punten de reservering annuleren dan kan dat ook, maar houden wij 50% van het huurbedrag in (met een minimum van 50 Euro) en wordt het restant omgezet in een huurtegoed. Dit tegoed is tot het einde van het betreffende seizoen te verzilveren.

Wij hanteren dit beleid omdat wij scherpe en sympathieke prijzen willen hanteren, (last minute) afzeggingen ontnemen ons de kans een sloep (opnieuw) te verhuren, daarnaast verrichten wij voorbereidend werk per reservering.