Bekijk hier prachtige vaarroutes rond Franeker. Vaar een rondje door de mooie historische binnenstad of ga een hele dag op pad door de Friese Greidhoeke.

Vaarroutes in Franeker

(Let op! Je bent zelf verantwoordelijk voor het op tijd terugkomen. De volgende huurder vertrekt vaak direct na jou. Houd dus goed de tijd in de gaten!)

Voor korte reserveringen (2-3 uur) adviseren wij in en rond de stad te blijven. Waan je tientallen graden kouder en herleef de elfstedentocht bij de beroemde elfstedenbrug. Of bekijk de historische grachten met haar unieke panden. Wellicht onder het genot van wat lekkers (daar helpt Hotel de Stadsherberg je graag bij).

Ga je liever voor het grote avontuur eropuit? Reserveer dan voor 6 of 8 uur (maak je geen zorgen over de accu, dit kan gemakkelijk) en geniet van het natuurschoon in de Friese Greidhoeke.

Hieronder vind je enkele leuke vaarroutes in en rond Franeker. Klik op het menu linksboven op de kaart voor meer informatie.

“We hebben vandaag echt genoten van het varen met een boot van Greenjoy in Franeker. Prima en leuke voorziening. Franeker kan echt meer Greenjoy gebruiken.”

Jon