Check hieronder de beste prijs in Gytsjerk – 10 persoons boten vanaf €25 per uur of vanaf €145 per dag (8 uur)

Geniet van de Groote Wielen.

Bij Greenjoy kun je eenvoudig een zeer ruime 10 persoons boot huren in Gytsjerk, stap op bij jachthaven Gytsjerk en vaar over de Groote Wielen naar de Dokkumer Ee.

Ontspan, geniet en onthaast.

Meer over Gytstjerk & Groote Wielen.

Een prachtig natuurgebied met kleinschalige meren (Groote Wielen, Houtwielen, Sierdswiel en Kolken) en enkele meer of minder brede vaarten (Wielhals, Ryptsjerksterfeart en Rijd). Vanuit de Groote Wielen kom je snel op een deel van de Elfstedenroute, de Bonkefaert, Dokkumer Ee en het tegelbruggetje zijn gemakkelijk te bereiken vanuit Gytsjerk.

Meer over Gytsjerk.

Het Groote Wielengebied ligt op de overgang van klei naar veen en zand tussen Leeuwarden en Gytsjerk en bestaat uit ruim 500 hectare land en 110 hectare open water. Het gebied is kerngebied in de EHS, sinds 2000 speciale beschermingszone onder de Europese Vogelrichtlijn, sinds 2004 ook onder de Habitatrichtlijn en in december 2010 definitief aangewezen als Natura-2000 gebied.

Het land is voor het overgrote deel natuurgebied met kleinschalige meren (Groote Wielen, Houtwielen, Sierdswiel en Kolken) en enkele meer of minder brede vaarten (Wielhals, Ryptsjerksterfeart en Rijd). Vanuit de Groote Wielen kom je snel op een deel van de Elfstedenroute, de Bonkefaert, Dokkumer Ee en het tegelbruggetje zijn gemakkelijk te bereiken vanuit Gytsjerk.

Greenjoy boot verhuur Friesland - Gytsjerk Groote Wielen
boat
boat

Huren bij Greenjoy is heel eenvoudig

Online sloep reserveren bij Greenjoy

Online reserveren
Je reserveert online tegen de scherpste prijs. Een boot huren kan bij ons zelfs tot 10 min van te voren!

Activeer de boot
Activeer je boot heel eenvoudig met je eigen mobiele telefoon.

Varen!
Ga op avontuur, het besturen van de boot is heel eenvoudig.

 • Gratis online vaarroutes

 • Tips en lokale aanbiedingen

 • Fluisterstil en comfortabel

 • Duurzaam genieten: 100% groen

 • Iedere locatie dezelfde boot

 • Gezellig familie uitje

 • Verantwoord bedrijfsuitje

 • Perfecte borrel locatie

 • Online reserveren

 • Altijd de scherpste prijs

 • Bediening vanaf je mobiel

 • Al vanaf 2 uur varen

Ervaringen

“Wat is het heerlijk om even buiten de drukte van de stad te kunnen varen over de Groote Wielen. De boot die door het water snijdt, de vogels in het riet, de rust, de ruimte, heerlijk even ontspannen. Even over de finish van de elfstedentocht en een lekker ijsje bij de P.Z.V.

Bedankt Greenjoy voor weer een leuke middag.”
Herman

“Wat een prachtig vaargebied! Het maakt niet uit welk meer je kiest. Je kunt het zelfs goed combineren met een rondje over de grachten van Leeuwarden: best of both worlds!”

Freek

Sloepen & Vaarroutes

Bij Greenjoy vaar je in comfortabele elektrische sloepen. Hiermee kun je fluisterstil door de natuur varen en wellicht belangrijker: kun je aan boord een normaal gesprek voeren, zonder herrie en zonder stank. De sloepen zijn zeer ruim en bieden plaats aan 10 personen. Je hebt voor onze sloepen geen vaarbewijs nodig. De sloepen zijn zeer eenvoudig te bedienen en onze vaarinstructies maken het mogelijk om zonder enige ervaring veilig uit te varen.

Greenjoy boot verhuur Friesland - Gytsjerk Groote Wielen

Contactgegevens

Greenjoy Gytsjerk

Navigatieadres:
Rinia van Nautaweg 3
9061 AA Gytsjerk

(Let op: dit is geen kantoor
de verhuur is automatisch)

Telefoon: 058-5853707
E-mail: info@greenjoyfriesland.nl

Greenjoy while you can!