Leeuwarden Blokhuispoort (centrum)2019-01-16T14:39:50+00:00
Reserveer nu!

Beleef Leeuwarden in een ruime fluistersloep.

Greenjoy maakt het mogelijk om eenvoudig een zeer ruime 10-persoons sloep te huren in de prachtige grachten van Leeuwarden. Langer genieten kan over de Potmarge, een stukje natuur midden in de stad. Ervaar Leeuwarden op een geheel nieuwe manier. Ontspan, geniet en onthaast.

Hoe werkt het?

Huren bij Greenjoy is heel eenvoudig.

U reserveert tegen de scherpste prijs en activeert uw sloep heel eenvoudig met uw eigen mobiele telefoon! Onze sloepen liggen hartje centrum, naast Proefverlof in de Blokhuispoort. Een sloep huren kan bij ons zelfs tot een uur van te voren!

Wat kost het?

Over Greenjoy Leeuwarden Blokhuispoort:

Varen in Leeuwarden.

De perfecte escape voor het stadsleven! Zoek de ontspanning in de weilanden vlak onder Leeuwarden. Na je werk even onthaasten met een koude fles wijn, genietend van de ondergaande zon tussen de watervogels of met een hengel in de hand. Of vaar naar de binnenstad van Leeuwarden over de Potmarge of de Emmakade. Met beide routes ben je een paar uur zoet.

Ruime, fluisterstille sloepen.

Bij Greenjoy vaart u in comfortabele elektrische sloepen. Hiermee kunt u fluisterstil door de natuur varen en wellicht belangrijker: kunt u aan boord een normaal gesprek voeren, zonder herrie en zonder stank. De sloepen zijn zeer ruim en bieden plaats tot 10 personen. U heeft voor onze sloepen geen vaarbewijs nodig. De sloepen zijn zeer eenvoudig te bedienen en onze vaarinstructies maken het mogelijk om zonder enige ervaring veilig uit te varen.

Bekijk de onze sloepen

Tips & vaarroutes in en rond Leeuwarden:

Tips & Events Blokhuispoort

Samen met onze huurders hebben wij voor u de leukste vaartips op- en rond het water verzameld! Evenementen en activiteiten op en rond het water die u niet mag missen, de mooiste aanlegplekjes, de leukste picknick-locaties, sprookjesachtige vaarroutes en de beste restaurants langs het water! Voor events in/om Leeuwarden: www.merkfryslan.nl

Tips en reviews

Kies een route.

Je wilt graag varen, maar weet (nog) niet waar naartoe? Bekijk hier een aantal vaarroutes in en om Leeuwarden. Om het zo gemakkelijk als mogelijk te maken hebben we de routes ook voorzien van een indicatie voor de tijdsduur! Tip: print de route uit of volg op je smartphone

Vaarroutes rond Leeuwarden
 • Online reserveren

 • Altijd de scherpste prijs

 • Bediening vanaf je mobiel

 • Al vanaf 2 uur varen

 • Gratis online vaarroutes

 • Tips en lokale aanbiedingen

 • Fluisterstil en comfortabel

 • Duurzaam genieten: 100% groen

 • Iedere locatie dezelfde sloep

 • Gezellig familie uitje

 • Verantwoord bedrijfsuitje

 • Perfecte borrel locatie

“We had a great experience with your boat. We will recommend it to our friends and for sure we will use it again in the near future. Thanks for the excellent service.”
Nikola
“Super dagje door de Utrechtse grachten met gezin. Mooie ruime sloep, heerlijk voor een dagdeel genieten op het water. Eenvoudig te bedienen. Top!”
Marjolein
“Wij hebben het echt super naar ons zin gehad! Echt een aanrader voor iedereen die een teamuitje wilt doen. Heel erg bedankt!”
Gwen & Fraukje