Greenjoy sloepverhuur opent nieuwe locatie in Alkmaar

Onze sloep verhuur locatie in Alkmaar is vanaf nu ook een feit! Op 16 juni was de feestelijke opening. Onder het genot van een hapje en een drankje zijn de eerste rondjes gevaren. De sloepen liggen ten hoogte van Mallegatsplein 12 in het centrum van Alkmaar.

Speciaal voor deze locatie hebben wij gloednieuwe sloepen ontwikkeld. Deze ruime, elektrische sloepen zijn te huren voor 1 tot maximaal 12 personen! De sloepen zijn ideaal voor bijvoorbeeld een gezellige vaartocht na het werk, een bedrijfsuitje of een dagje weg met de hele familie.

Rond de nieuwe locatie in Alkmaar zijn er veel verschillende routes om te varen.  Zo kan er in 2 uur gevaren worden door de prachtige binnenstad, met zijn lage brugjes en mooie windmolens. Voor de echte avonturiers die een dagdeel of hele dag willen varen, is een vaartocht richting het Rijk der Duizend Eilanden bijvoorbeeld een goede keuze! Je hoeft je hierbij geen zorgen te maken dat de accu leeg raakt, de elektrische sloepen kunnen namelijk de gehele dag varen. Om je alvast op weg te helpen hebben wij op deze pagina alvast een aantal mooie vaarroutes uitgestippeld.

Ben je benieuwd geworden naar onze nieuwe locatie? Neem dan een kijkje bij onze nieuwe elektrische sloepen in Alkmaar. Een sloep huren kan via deze pagina.