Plastic vissen bij Greenjoy

Plastic vissen bij Greenjoy

Greenjoy heeft de handen ineengeslagen met het Wereld Natuur Fonds (WWF) om het probleem van drijfplastic (en ander zwerfafval) samen lokaal op te lossen.

Door deze samenwerking maken wij het voor jou mogelijk om als duurzaam uitje met je organisatie, school, vrienden of familie te gaan plastic vissen op alle Greenjoy-locaties. Je kunt zo met eigen handen een steentje bij dragen aan het verkleinen van het ‘plastic soep’-probleem, waardoor dieren verstikken in drijfafval en waarbij plastic in de voedselketen van waterdieren, vogels en uiteindelijk de mens terecht komt.

Het plastic vissen-groepsarrangement in 4 stappen

Het plastic vissen-groepsarrangement in 4 stappen

Reserveer je sloepen
via de website of zet deze in optie middels een email aan info@greenjoy.nl. (let op: zelf reserveren via de website is doorgaans voordeliger)

Neem contact met ons op
via: info@greenjoy.nl en geeft ovv je reserveringsnummer aan dat je wilt gebruik maken van het plastic vissen-groepsarrangement

Wij brengen je in contact met het WWF-contactpersoon
Het contact voor de locatie waar je gaat plastic vissen, zet samen met jou de puntjes op de i zet voor een leuk en duurzaam uitje.

Plastic vissen
Je bent helemaal klaar om samen de grachten een stukje schoner te maken! Je bent voorzien in een vloot en alle plastic vis-gerei.  WWF zorgt voor het belangrijkste: de afvoer van het drijfplastic.

Voor wie is plastic vissen-groepsarrangement?*

Voor wie is plastic vissen-groepsarrangement?*

Plastic vissen is een perfecte invulling van een verantwoord uitje. Of dit nu uit een intrinsieke motivatie gebeurt met vrienden of familie, of dat je met het bedrijf of een vereniging wilt laten zien dat je duurzaamheid belangrijk vindt.

Daarnaast heeft het opvissen van drijfplastic natuurlijk ook een heel educatief karakter. Hierdoor valt dit evenement uitstekend te koppelen aan bijvoorbeeld een themadag op een (basis) school.

Dus. Steek je handen uit de mouwen en maak het verschil voor de volgende generatie. Samen nemen we onze verantwoordelijkheid. Hoewel het een dirty job is, blijkt plastic vissen keer op keer een ongekende teamspirit op te wekken door samen iets tastbaars te doen voor een betere wereld!

*Voor het plastic vissen-groepsarrangement geldt een minimum groepsgrootte van 20 personen. Reserveringen dienen in verband met de benodigde voorbereidingen  minimaal 2 weken vooruit te worden geboekt.

Wat kost het plastic vissen-groepsarrangement?

Wat kost het plastic vissen-groepsarrangement?

Voor het plastic vissen huur je via greenjoy.nl de benodigde sloepen tegen de op dat moment geldende (variabele) tarieven.

Voor de belangrijke faciliterende rol van WWF wordt door WWF additioneel een donatie gevraagd. Deze donatie aan WWF is een vergoeding voor het gebruik van de materialen (o.a. zakken, handschoenen, schepnetten), de logistiek / vuilafvoer en de onkosten die de WWF-vrijwilligers maken om dit plastic vissen-groepsarrangement voor jou mogelijk te maken. De hoogte van de donatie kun je helemaal zelf bepalen en heeft een minimum van € 100. Het WWF-contactpersoon vertelt je er graag alles over hoe WWF jouw donatie weer zal inzetten om de wereld nog een stukje schoner te maken.

Boek nu je plastic vissen-groepsarrangement