Waan je in het verleden tijdens Victorie Sail in Alkmaar!

“Tijdens Victorie Sail Alkmaar verwelkomt de stad een unieke collectie van 200 historische schepen, die voor een prachtig spektakel op het water gaan zorgen. Vanaf de intocht op donderdag 25 juli tot de uittocht op maandag 29 juli is het een feest van zien, (er)varen en genieten rondom het Noordhollandsch Kanaal en de binnenstad van Alkmaar.”

Geniet van dit unieke evenement op het water door mee te varen in je eigen elektrische sloep. Passeer de historische schepen en ervaar de geweldige sfeer op het water. De historische grachtenstad Alkmaar vormt het prachtige decor voor een perfect uitje met vrienden of het gezin. Reserveer hier je elektrische sloep en waan je in het verre verleden!

Let wel op: er geldt tijdens dit meerdaags evenement eenrichtingverkeer in de binnenstad, dus kijk goed naar de verkeersborden langs het water en volg de instructies!

Plattegrond Victorie Sail Alkmaar

Bekijk hieronder de plattegrond van dit unieke evenement in Alkmaar. Je zelf kunt langs alle historische schepen varen, maar let op: er geldt eenrichtingsverkeer in de binnenstad. Stippel je route uit en geniet van de schepen en de unieke sfeer in de kaasstad.

Plattegrond Victorie Sail Alkmaar

(Bron & afbeeldingen: victoriesailalkmaar.nl)