Bekijk hier prachtige vaarroutes op de Vinkeveense Plassen. Geniet van de natuur, neem een plonsje, ga op avontuur naar onbewoonde eilandjes voor een picknick of geniet romantisch van de ondergaande zon.

Ontdek de eilanden

(Let op! Je bent zelf verantwoordelijk voor het op tijd terugkomen. De volgende huurder vertrekt vaak direct na jou. Houd dus goed de tijd in de gaten!)

Ga lekke op avontuur naar de eilanden op  de noorderplas. Je kunt niet zomaar aanleggen in dit beschermd natuurgebied, gebruik dus de aanlegsteigers die hier speciaal voor zijn aangelegd. Je hebt 2 touwen aan boord, dus kunt dan even  gezellig picknicken, zonnen, of met de kinderen lekker genieten  op de strandjes en speeltuinen!

Op een aantal eilandjes zijn zelfs toiletvoorzieningen aanwezig.

Neem een frisse duik

Je zult het zelf wel zien: het water op de Vinkeveense Plassen is kraakhelder! Heerlijk dus om een  verfrissende plons te maken. Achter op de sloep zit een trappetje, waarmee je weer de sloep in kunt klauteren.

Vaarroutes Vinkeveense Plassen

We hebben een aantal mooie vaarroutes voor je uitgestippeld. Inclusief een indicatie van de vaartijd, zodat je zeker weet dat je op tijd terug bent:

Let op!

LET OP: Vaar altijd langs de randen van de plas, want midden op de plas wordt hard gevaren door speedboten, wakeboarders, etc. Laat je daar niet door verrassen en ga er al helemaal niet zwemmen.