Greenjoy Connect: Sluit je verhuurlocatie aan

De kracht van Greenjoy zit in delen en samenwerken. Op basis van jarenlange ervaring en tienduizenden verhuringen heeft Greenjoy haar deelconcept geperfectioneerd en als Greenjoy Connect beschikbaar gesteld voor collega-verhuurders.

Van klantbeleving tot dynamisch prijsbeleid, van marketing tot automatisering en van beheer tot infrastructuur: het Greenjoy-concept is zo ingericht dat de verhuuropbrengsten worden geoptimaliseerd terwijl de werkzaamheden aan de exploitatie slim tot een minimum worden gebracht.

Greenjoy Connect maakt het voor nieuwe en bestaande bootverhuurders mogelijk om super eenvoudig aan te sluiten op het Greenjoy verhuur netwerk. Met een paar kleine aanpassingen en een druk op de knop profiteert jouw verhuur locatie ook van het Greenjoy-concept en kun je je elektrische sloepen geheel geautomatiseerd verhuren!

Of het nu gaat om een (nieuwe) verhuurlocatie met elektrische sloepen in een haven, grachtenstad of bij een restaurant, deze kan binnen een week operationeel zijn. Vervolgens wordt met de techniek, back-office, fans en communicatiekanalen van Greenjoy de bezetting binnen een opmerkelijk korte periode op niveau gebracht en continu geoptimaliseerd.

Doe je ook mee? Sluit je verhuurlocatie ook aan op Greenjoy Connect.

Lusten zonder de lasten

“Met de geautomatiseerde verhuur van Greenjoy Connect maximaliseer ik mijn verhuuropbrengsten en minimaliseer ik het werk. Best of both worlds!”

Meer informatie? Maak je interesse aan ons kenbaar middels een email met korte motivatie (je plan in een paar zinnen, locatie, beschikbare faciliteiten), dan sturen we je de Connect-brochure toe en maken we een voorstel op maat!

Ik wil ook meedoen