Sloep huren bij Van der Valk Leeuwarden2019-01-16T14:43:53+00:00
Reserveer nu!

Beleef Leeuwarden in een ruime fluistersloep.

Greenjoy maakt het mogelijk om eenvoudig een zeer ruime 8 tot 10 persoons sloep te huren bij hotel van Der Valk. Lekker varen naar de mooie historische binnenstad van de Culturele hoofdstad van 2018 of geniet van het wijdse landschap en vaar door Wirdum en Wergea.

Hoe werkt het?

Huren bij Greenjoy is heel eenvoudig.

U reserveert online tegen de scherpste prijs en activeert uw sloep heel eenvoudig met uw eigen mobiele telefoon! Onze sloepen liggen bij hotel Van der Valk Leeuwarden klaar voor een vaartocht door de stad. Een sloep huren kan bij ons zelfs tot een uur van te voren!

Wat kost het?

Over Greenjoy Leeuwarden:

Varen in Leeuwarden.

De perfecte escape voor het stadsleven! Zoek de ontspanning in de weilanden vlak onder Leeuwarden. Na je werk even onthaasten met een koude fles wijn, genietend van de ondergaande zon tussen de watervogels of met een hengel in de hand. Of vaar naar de binnenstad van Leeuwarden over de Potmarge of de Emmakade. Met beide routes ben je een paar uur zoet, vandaar dat de sloepen minimaal 4 uur gehuurd moeten worden.

Ruime, fluisterstille sloepen.

Bij Greenjoy vaart u in comfortabele elektrische sloepen. Hiermee kunt u fluisterstil door de natuur varen en wellicht belangrijker: kunt u aan boord een normaal gesprek voeren, zonder herrie en zonder stank. De sloepen zijn zeer ruim en bieden plaats aan 6 tot 8 personen. U heeft voor onze sloepen geen vaarbewijs nodig. De sloepen zijn zeer eenvoudig te bedienen en onze vaarinstructies maken het mogelijk om zonder enige ervaring veilig uit te varen.

Bekijk de onze sloepen

Tips & vaarroutes in en rond Leeuwarden:

Tips & events in Leeuwarden.

Met onze huurders hebben wij de leukste vaartips op- en rond het water verzameld! Evenementen en activiteiten op en rond het water die u niet mag missen, de mooiste aanlegplekjes, de leukste picknick-locaties, sprookjesachtige vaarroutes en de beste restaurants langs het water! Voor tips in en om Leeuwarden check: www.merkfryslan.nl

Tips en reviews

Kies een route.

Je wilt graag varen, maar weet (nog) niet waar naartoe? Bekijk hier een aantal vaarroutes in de buurt van het Van der Valk Hotel Leeuwarden. Om het zo gemakkelijk als mogelijk te maken hebben we de routes ook voorzien van een indicatie voor de tijdsduur! Tip: print de route uit of volg op je smartphone!

Vaarroutes rond Leeuwarden
 • Online reserveren

 • Altijd de scherpste prijs

 • Bediening vanaf je mobiel

 • Al vanaf 2 uur varen

 • Gratis online vaarroutes

 • Tips en lokale aanbiedingen

 • Fluisterstil en comfortabel

 • Duurzaam genieten: 100% groen

 • Iedere locatie dezelfde sloep

 • Gezellig familie uitje

 • Verantwoord bedrijfsuitje

 • Perfecte borrel locatie

“We had a great experience with your boat. We will recommend it to our friends and for sure we will use it again in the near future. Thanks for the excellent service.”
Nikola
“Super dagje door de Utrechtse grachten met gezin. Mooie ruime sloep, heerlijk voor een dagdeel genieten op het water. Eenvoudig te bedienen. Top!”
Marjolein
“Wij hebben het echt super naar ons zin gehad! Echt een aanrader voor iedereen die een teamuitje wilt doen. Heel erg bedankt!”
Gwen & Fraukje