Greenjoy de nieuwe manier van sloepverhuur

Het bezit van een sloep is duur, onderhoudsintensief en rijk aan zorgen. Beschikken over een sloep is ons inziens belangrijker dan er een te bezitten.

Greenjoy bouwt aan een landelijk netwerk van elektrische fluistersloepen. Iedereen kan reserveren middels (mobiel) internet en met een SMSje kan de huurder de fluistersloep eenvoudig aan en uit te schakelen. Tot vlak voor vertrek. Greenjoy maakt op deze high-tech manier duurzaam genieten nu al toegankelijk.

Waar wij voor staan

Duurzame mobiliteit voor iedereen toegankelijk maken
Greenjoy werkt aan een duurzaam merk waarbij wij het gebruik van duurzame goederen (zoals sloepen) zo efficiënt en klantvriendelijk willen laten verlopen. Wij doen dat niet alleen maar werken samen met locale participanten, partners en focussen sterk op een praktische toepassing van (internet)technologie

Meedoen!

Greenjoy is één van de voorlopers van de deeleconomie. Wij zijn een landelijk netwerk voor de verhuur van elektrische fluistersloepen. Huurders kunnen tot last minute een sloep huren tegen de scherpste (variabele) tarieven (nét als vliegtickets en hotelkamers!).

Onze duurzame verhuur is volledig geautomatiseerd: de huurder reserveert via (mobiel) internet, betaalt online en activeert de sloep vervolgens met zijn/haar eigen mobiele telefoon. Op deze manier kan iedereen gemakkelijk over een sloep beschikken, in plaats van dat zij hiervoor zelf een sloep moeten bezitten.

Ook qua financiering van de vloot is het Greenjoy-concept een typisch  deelconcept: een groot deel van de vloot financieren wij zelf, maar om sneller te schalen zijn diverse sloepen gefinancierd door derden. We hebben zelfs als één van de eerste bedrijven een succesvolle crowdfunding campagne afgerond ter financiering van een sloep.

De samenwerking met zowel huurders, buurt als financiers is kenmerkend voor Greenjoy en maakt dat ook het succes gedeeld wordt.

Deelnemen

  • Fans van Greenjoy! Promoot ons via Facebook, Instagram of Tripadvisor

  • Financier een sloep (beperkt mogelijk, neem gerust contact op)

  • Word partner! – voordeel voor hotels & evenementenbureaus

  • Ben jij sloepverhuurder of haveneigenaar? – Sluit je aan!

Successen

  • Succesvolle Crowdfunding campagne

  • 25.000 happy customers!

  • Bewezen rendement voor onze financiers

  • Snelst groeiende verhuur netwerk
  • Winnaar Duurzame Award Utrecht 2016

Contact

Greenjoy: Voordelig, makkelijk en duurzaam genieten

Meer dan 25.000 happy customers per jaar!

Kijk voor het laatste nieuws op onze blog of volg ons via social media op Facebook of Instagram.

Contact