Sloep huren in Utrecht2019-01-16T16:04:57+00:00
Reserveer nu!

Geniet van Utrecht in een ruime fluistersloep.

Greenjoy maakt het mogelijk om eenvoudig een zeer ruime 6-8 persoons sloep te huren in de historische grachten van Utrecht. Vaar langs de terrassen op de werfkelders van de Oudegracht, of geniet van de sprookjesachtige Nieuwegracht (alleen toegankelijk voor elektrische sloepen) of zoek de beschermde natuur op richting Rhijnauwen!

Hoe werkt het?

Huren bij Greenjoy is heel eenvoudig.

U reserveert online tegen de scherpste prijs en activeert uw sloep heel eenvoudig met uw eigen mobiele telefoon! Onze sloepen liggen aan de Wittevrouwensingel, 150 meter vanaf de Wittevrouwenbrug. Een sloep huren kan bij ons zelfs tot een uur van te voren!

Wat kost het?

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief.

Over Greenjoy Utrecht:

Varen in Utrecht.

De grachten van Utrecht zijn eigenlijk veel mooier dan die van Amsterdam. De middeleeuwse werfkelders zijn een reden op zich om een vaartochtje in Utrecht te maken. En sinds kort is het uitsluitend voor elektrische boten mogelijk om ook de sprookjesachtige (Kromme) Nieuwegracht te bevaren. Deze kenmerkt zich door de vele middeleeuwse bruggen, sculpturen en prachtig begroeide waterterrassen. Wilt u wat meer de rust opzoeken? Dan kunt u natuurlijk richting de Vecht varen of -ook alleen voor elektrische boten- de Kromme Rijn afvaren richting Rhijnauwen!

Meer info over Utrecht

Ruime, fluisterstille sloepen.

Bij Greenjoy vaart u in comfortabele elektrische sloepen. Hiermee kunt u fluisterstil door de natuur varen en wellicht belangrijker: kunt u aan boord een normaal gesprek voeren, zonder herrie en zonder stank. De sloepen zijn zeer ruim en bieden plaats aan 6 tot 8 personen. U heeft voor onze sloepen geen vaarbewijs nodig. De sloepen zijn zeer eenvoudig te bedienen en onze vaarinstructies maken het mogelijk om zonder enige ervaring veilig uit te varen.

Bekijk de onze sloepen

Tips & vaarroutes in en rond Utrecht:

Tips & events in Utrecht.

Samen met onze huurders hebben wij voor u de leukste vaartips op- en rond het water verzameld! Evenementen en activiteiten op en rond het water die u niet mag missen, de mooiste aanlegplekjes, de leukste picknick-locaties, sprookjesachtige vaarroutes en de beste restaurants langs het water!

Tips & agenda in Utrecht

Kies een route.

Je wilt graag varen, maar weet (nog) niet waar naartoe? Bekijk hier een aantal vaarroutes in Utrecht. Om het zo gemakkelijk als mogelijk te maken hebben we de routes ook voorzien van een indicatie voor de tijdsduur! Tip: print de route uit of volg op je smartphone!

Vaarroutes in Utrecht
 • Online reserveren

 • Altijd de scherpste prijs

 • Bediening vanaf je mobiel

 • Al vanaf 2 uur varen

 • Gratis online vaarroutes

 • Tips en lokale aanbiedingen

 • Fluisterstil en comfortabel

 • Duurzaam genieten: 100% groen

 • Iedere locatie dezelfde sloep

 • Gezellig familie uitje

 • Verantwoord bedrijfsuitje

 • Perfecte borrel locatie

“We had a great experience with your boat. We will recommend it to our friends and for sure we will use it again in the near future. Thanks for the excellent service.”
Nikola
“Super dagje door de Utrechtse grachten met gezin. Mooie ruime sloep, heerlijk voor een dagdeel genieten op het water. Eenvoudig te bedienen. Top!”
Marjolein
“Wij hebben het echt super naar ons zin gehad! Echt een aanrader voor iedereen die een teamuitje wilt doen. Heel erg bedankt!”
Gwen & Fraukje
0
Greenjoy Locaties
0
Fluistersloepen
0
Verhuringen per jaar
0
Tevreden huurders per jaar