Sloep huren in Alkmaar2019-01-16T16:00:24+00:00
Reserveer nu!

Geniet van Alkmaar in een ruime fluistersloep.

Greenjoy maakt het mogelijk om eenvoudig een zeer ruime 10-persoons sloep te huren in de historische grachten van Alkmaar. Vaar over de Oudegracht, langs de Molen van Piet over de Geestersingel of ga op avontuur naar het Alkmaardermeer!

Hoe werkt het?

Huren bij Greenjoy is heel eenvoudig.

U reserveert online tegen de scherpste prijs en activeert uw sloep heel eenvoudig met uw eigen mobiele telefoon! Onze sloepen liggen ónder het Stadskantoor, langs de Kanaalkade. Een sloep huren kan bij ons zelfs tot een uur van te voren!

Wat kost het?

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief.

Over Greenjoy Alkmaar:

Varen in Alkmaar.

Voor zowel korte als langere vaartochten biedt Alkmaar een geweldige ervaring. De ‘Kaasstad’ beschikt over prachtige grachten, groene singels en veel mogelijkheden om in en om de stad aan te meren en te picknicken. Vanuit Alkmaar is het ook mogelijk de polder in te varen, bijvoorbeeld over de Bergervaart richting Bergen, of via de Hoornsevaart richting Heerhugowaard en Oterleek. Voor het grote avontuur is een tocht naar het Alkmaardermeer een absolute must!

Meer info over Alkmaar

Ruime, fluisterstille sloepen.

Bij Greenjoy vaart u in comfortabele elektrische sloepen. Hiermee kunt u fluisterstil door de natuur varen en wellicht belangrijker: kunt u aan boord een normaal gesprek voeren, zonder herrie en zonder stank. De sloepen zijn zeer ruim en bieden plaats aan tot 10 personen. U heeft voor onze sloepen geen vaarbewijs nodig. De sloepen zijn zeer eenvoudig te bedienen en onze vaarinstructies maken het mogelijk om zonder enige ervaring veilig uit te varen.

Bekijk onze sloepen

Tips & vaarroutes in en rond Alkmaar:

Tips & events in Alkmaar.

Samen met onze huurders hebben wij voor u de leukste vaartips op- en rond het water verzameld! Evenementen en activiteiten op en rond het water die u niet mag missen, de mooiste aanlegplekjes, de leukste picknick-locaties, sprookjesachtige vaarroutes en de beste restaurants langs het water!

Tips & agenda in Alkmaar

Kies een route.

Je wilt graag varen, maar weet (nog) niet waar naartoe? Bekijk hier een aantal vaarroutes in Alkmaar. Om het zo gemakkelijk als mogelijk te maken hebben we de routes ook voorzien van een indicatie voor de tijdsduur! Tip: print de route uit of volg op je smartphone!

Vaarroutes in Alkmaar
 • Online reserveren

 • Altijd de scherpste prijs

 • Bediening vanaf je mobiel

 • Al vanaf 2 uur varen

 • Gratis online vaarroutes

 • Tips en lokale aanbiedingen

 • Fluisterstil en comfortabel

 • Duurzaam genieten: 100% groen

 • Iedere locatie dezelfde sloep

 • Gezellig familie uitje

 • Verantwoord bedrijfsuitje

 • Perfecte borrel locatie

“We had a great experience with your boat. We will recommend it to our friends and for sure we will use it again in the near future. Thanks for the excellent service.”
Nikola
“Super dagje door de Utrechtse grachten met gezin. Mooie ruime sloep, heerlijk voor een dagdeel genieten op het water. Eenvoudig te bedienen. Top!”
Marjolein
“Wij hebben het echt super naar ons zin gehad! Echt een aanrader voor iedereen die een teamuitje wilt doen. Heel erg bedankt!”
Gwen & Fraukje
0
Greenjoy Locaties
0
Fluistersloepen
0
Verhuringen per jaar
0
Tevreden huurders per jaar