coronavirus Greenjoy
coronavirus Greenjoy

Corona maatregelen bij Greenjoy

Corona maatregelen bij Greenjoy

[update dd 23 maart 2020] ivm de aangescherpte corona maatregelen hebben we de verhuur uit voorzorg gestaakt t/m 6 april 2020.

Voor de veiligheid van onze huurders hebben wij op basis van de RIVM-richtlijnen een impactanalyse gedaan op onze dienstverlening. En dit zullen wij regelmatig blijven doen, zodat wij op basis van de meest actuele corona maatregelen onze dienstverlening en communicatie waar nodig aan kunnen passen teneinde de veiligheid van onze huurders te borgen.

Hieronder lees je de meest actuele maatregelen die wij hebben genomen en richting onze huurders communiceren.

Omdat Greenjoy een buitenactiviteit voor kleine gezelschappen biedt, is onze geautomatiseerde én contactloze sloepverhuur een relatief veilig uitje. Je bent heerlijk afgezonderd op het water en hoeft met niemand anders dan je eigen gezelschap contact te hebben.

Neem echter wél de volgende maatregelen:

  1. Ga niet als je al (beginnende) coronaverschijnselen hebt;
  2. Vaar alleen met mensen waar je reeds mee samenleeft. Dus partner, gezin of huisgenoten;
  3. Kom bij voorkeur niet met het OV;
  4. Indien je andere huurders bij de sloep treft, geef hen ruimte;
  5. Maak met desinfecterende doekjes de stekker, het stuur en de gashendel schoon vóór EN ná het varen om verder risico uit te sluiten.

Wij zullen proberen om waar mogelijk extra ruimte tussen de boekingen te houden, zodat je in principe geen andere huurders bij je sloep hoeft te treffen.

Als iedereen zich hier goed aan houdt, dan is een rondje varen wellicht een prettige afleiding waarmee je even het huis uit kunt zijn. Neem echter géén onnodige risico’s en houd je te allen tijde aan de richtlijnen van het RIVM.

boatboat