Contact 22018-08-21T13:25:59+01:00

Contactformulier

Staat je vraag niet tussen de veelgestelde vragen?
Stel dan je vraag door middel van het onderstaande contactformulier, of stuur een mailtje. We antwoorden altijd zo snel mogelijk!

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Veelgestelde vragen

Hoe werkt het reserveren bij Greenjoy?2021-05-08T13:04:15+01:00

Heel simpel. Je bepaalt via de site wanneer je wilt varen en voor hoe lang. Dit kan tot minuten voor vertrek. Je betaalt kostloos online met IDEAL (internetbankieren). Je kan ook met credit card betalen, hiervoor worden wel extra kosten in rekening gebracht. Vervolgens ontvang je een boekingsbevestiging met uitleg. Op het moment van varen kan je de sloep eenvoudig met je mobiele telefoon activeren, waarna je kunt varen. Bij terugkomst, zorg dat de sloep vijf minuten voor het eind van huurtermijn weer op zijn plek ligt, en meld je je weer net zo makkelijk af met je mobiele telefoon. Zo eenvoudig is het!

Onze sloepen kan je 7 dagen per week van 10.00-22.00 huren (in het voor- en naseizoen gaan we ‘s avonds wat eerder dicht)

Adressen van de locaties, waar vind ik die?2019-05-01T10:25:27+01:00

Alle adressen van onze locaties vind je hier 

NB: Aangezien de Greenjoy locaties aan het water liggen zijn de genoemde adressen een indicatie van de plek bij het water. Zodra je er bent zie je de sloepen direct liggen.

Zijn er kussens of zwemvesten aan boord?2022-11-12T08:43:23+01:00

Nee, helaas we beschikken niet over een ruimte op de kade waarin we deze spullen kunnen opslaan. Dus het is dan ook een goede tip om een kussentje of handdoek mee te nemen als je wat langer gaat varen.

Hoewel onze sloepen zeer stabiel zijn en een diepe kuip hebben, is het voor de kinderen natuurlijk wel zo veilig om een zwemvestje te regelen. Je kunt bij iedere watersportwinkel goede zwemvestjes aanschaffen of doorgaans bij HEMA goedkope opblaasvestjes kopen. Een oplossing waar veel huurders gebruik van maken, is om zwembandjes (‘vlindertjes’) om te doen. Deze zijn vaak reeds voorhanden.

Wat gebeurt er als ik te laat terug ben?2019-05-01T10:31:20+01:00

Bel in ieder geval even! Als er niemand op je wacht dan is er op zich geen probleem, de kosten worden echter wel berekend via de borg. Ook kun je tijdens het varen even bellen om te vragen of je langer door kunt varen (bel wel op tijd!). Als het kan, verlengen we de duur graag (tegen dezelfde uurprijs).

Maar te laat komen vinden we niet leuk! Dus als er mensen staan te wachten dan delen we een boete uit. Want dat is voor die mensen gewoon heel vervelend. Wij moeten hen met tijd of geld compenseren. Dus als je laat komt berekenen we (minimaal) 30 Euro en daarna nog eens 30 euro per half uur dat je te laat komt. Dit houden we in van je borg. Zie ook onze voorwaarden.

Maar doe ons, jezelf en de ander een plezier – kom gewoon op tijd terug en zorg dat je altijd vijf minuten voor het einde van de verhuurperiode weer op onze locatie terug bent.

TIP: ga je twee uur varen, keer binnen het uur weer terug. Dan ben je altijd op tijd weer terug

Ik moet borg betalen, wanneer krijg ik dat weer terug?2019-05-01T10:31:44+01:00

Is er na het varen geen schade geconstateerd en heb je je als goed huisvader gedragen? Dan zorgen wij er voor dat de borg binnen 3 werkdagen naar je rekening overgeboekt wordt. We hebben daarnaast te maken met drie werkdagen transactie-tijd van de betaalinstantie/‘payment provider’ voor reguliere IDEAL betalingen. In het geval van betalingen met Creditcards (5 euro extra) kan de verwerking door de betaalprovider Multisafepay een stuk langer duren.

Verschillende tarieven bij beschikbaarheid. Hoe zit dat?2019-05-01T10:32:09+01:00

Net als in de luchtvaart en reiswereld werkt Greenjoy met dynamische tarieven. Altijd scherp maar niet vast.

De prijs past zich automatisch aan op vraag en aanbod, de (weeks)omstandigheden en het seizoen.

Over het algemeen heeft Greenjoy een van de voordeligste tarieven in de markt voor zulke ruime elektrische sloepen. Onze tarieven variëren van 20-45 euro per uur. Wil je echt de laagste tarieven?  Kies dan bijvoorbeeld voor een combinatie van vertrek vroeger in de ochtend of later op de dag, 1 tot 2 weken van te voren en kies voor meer uren, bijvoorbeeld 4 of meer en buiten het hoogseizoen. Ook zijn de locaties Loosdrecht en Leeuwarden bijvoorbeeld wat voordeliger.

Om de verschillen goed te zien kijk dan op http://greenjoy.nl/online-reserveren en kies verschillende data en aanvangstijden om de prijzen te zien.

Maandagochtend half bewolkt is een ander verhaal dan zondag met 25 graden. Dat betekent dat er dagen zullen zijn waar eenieder voor een paar tientjes per uur kan varen. Op top dagen zal dit weer een stuk hoger liggen. Of te wel door sommige uren wat duurder te maken, kunnen we de andere uren juist goedkoper maken. Dat noemen wij “het-voor-iedereen-bereikbaar-maken-van-sloepvaren”. Op deze manier, (gelijk aan het kopen van low budget vliegtickets), kunnen wij het meest efficiënt en voordelig opereren.

Have fun!

Contactgegevens

Greenjoy Alkmaar, Haarlem, Utrecht en Loosdrecht

info@greenjoy.nl

tel: 085-4019555

Greenjoy Leeuwarden & regio Friesland

info@greenjoyleeuwarden.nl

tel: 058–5853707