Greenjoy is een landelijke verhuurder van elektrische sloepen. Greenjoy is, naast in bekende watersportgebieden, actief in meerdere waterrijke historische binnensteden, zoals Utrecht, Alkmaar, Haarlem, Leeuwarden en Sneek. Dokkum past uitstekend in dit rijtje.

Greenjoy Friesland heeft via SUP Skool Dokkum in Dokkum een samenwerking gevonden met Hotel De Posthoorn waar 2 ligplaatsen zijn gerealiseerd aan het terras ’t Stalt. Greenjoy denkt dat deze 2 sloepen een goede aanvulling zijn voor het laagdrempelig (water)toerisme in Dokkum.

Het gaat om online verhuren van elektrische sloepen per uur (minimaal 2 uren). Dit in tegenstelling tot de meer traditionele verhuurders die slechts per dag(deel) verhuren. Verhuurtijden zijn dagelijks van 10.00 tot 21.00. Boeken kan direct online via de website www.greenjoy.nl.

De combinatie met een hotel heeft zich inmiddels op meerdere locaties goed bewezen. Er kunnen voor toeristen interessante arrangementen aangeboden worden. Zo werkt Greenjoy in Friesland samen met Hotel Post-Plaza Leeuwarden, Hotel Van der Valk Leeuwarden, Hotel van der Valk Sneek en Hotel Princenhof in EarnewЙld. Greenjoy is verheugd dat Hotel de Posthoorn daar aan toegevoegd kan worden.

Al met al voor Greenjoy Friesland voldoende redenen om Dokkum te openen als 7e vestigingsplaats in Friesland voor dit digitale en duurzame verhuurconcept.