Bekijk hier prachtige vaarroutes in Leeuwarden vanaf Hotel Van der Valk. Vaar richting Wirdum, Wergea of vaar richting het centrum van Leeuwarden. 

Vaarroutes bij Leeuwarden Hotel Van der Valk

(Let op! Je bent zelf verantwoordelijk voor het op tijd terugkomen. De volgende huurder vertrekt vaak direct na jou. Houd dus goed de tijd in de gaten!)

Voor de korte route (4 uur) is het mogelijk om naar beneden te varen richting Wirdum, Domwier en Wergea. Zo krijg je een mooi beeld van de Friese natuurlandschappen. Het is ook mogelijk om richting Leeuwarden centrum te varen voor een langere route. (5 uur)

Hieronder vind je enkele leuke vaarroutes bij Leeuwarden Hotel Van der Valk.  Klik op het menu linksboven op de kaart voor meer informatie.

“Heerlijk gevaren in deze fluisterstille sloep. Het concept van Greenjoy is heel erg doordacht. Je reserveert de sloep online, zodra je aankomt kan je de sloep makkelijk activeren door middel van je telefoon. Hierna kan je lekker alleen varen. Ideaal dus!”

Pieter

De centrumroute

Tip: Voor de lange vaartochten is een toch richting het centrum van Leeuwarden een echte aanrader. Vaar via prachtige natuurgebieden en door de mooie binnenstad van Leeuwarden.