Bekijk hier prachtige vaarroutes in Harderwijk en over de randmeren Wolderwijd en Veluwemeer. Vaar met je elektrische boot langs de historische vestingstad Harderwijk en ga op avontuur op de randmeren.

Harderwijk

In Harderwijk zelf moet je natuurlijk langs de lange boulevard en door de historische haven dobberen. Ga terug in de tijd dat de Zuiderzee hier nog tegen de kade klotste. Tegenwoordig zijn er ook diverse nieuwe grachten waar je doorheen kunt varen.

Randmeren Veluwemeer en Wolderwijd

Vaar direct de randmeren op voor een heerlijk vaaravontuur. Geniet van de prachtige natuur, vaar over de aquaducten en meer aan bij een van de eilanden (gebruik de steigers!).

Vaarroutes in Harderwijk

Hieronder vind je enkele leuke vaarroutes in en rond Harderwijk. Klik op het menu linksboven op de kaart voor meer informatie.

Let op! Je bent zelf verantwoordelijk voor het op tijd terugkomen. De volgende huurder vertrekt vaak direct na jou. Houd dus goed de tijd in de gaten!

TIP: Knarland

Niet ver vanaf Greenjoy Harderwijk ligt Knarland.

Knarland is een eiland voor natuurliefhebbers. De kom biedt bij veel wind beschutting tegen de golven van het Wolderwijd. Het eiland is prachtig begroeid en biedt voldoende schaduwplekken maar heeft ook een strandje. Het open middengedeelte met de grote begroeide zandvlakte geeft een beetje een Waddengevoel. (bron: visitflevoland.nl)