Sloep huren in Loosdrecht2019-01-16T16:04:26+00:00
Reserveer nu!

Geniet van Loosdrecht in een ruime fluistersloep.

Greenjoy maakt het mogelijk om eenvoudig een zeer ruime 6-8 persoons sloep te huren op de Loosdrechtse Plassen. Lekker zwemmen op de plas, aanmeren op een onbewoond eiland, op expeditie tussen de trekgaten of een groot rondje over de Vecht!

Hoe werkt het?

Sloep huren bij Greenjoy is heel eenvoudig.

U reserveert online tegen de scherpste prijs en activeert uw sloep heel eenvoudig met uw eigen mobiele telefoon! Onze sloepen liggen bij Jachthaven Het Anker, op de Oud-Loosdrechtsedijk 117. Een sloep huren kan bij ons zelfs tot een uur van te voren!

Wat kost het?

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief.

Over Greenjoy Loosdrecht:

Varen: Loosdrechtse Plassen.

De perfecte escape voor het drukke stadsleven! Zoek de ontspanning midden in de natuur, op de Loosdrechtse Plassen. Vaar langs een rijke variatie van hippe terrassen, zet voet op een van de onbewoonde eilandjes voor een picknick en laat je verleiden door het schoonste zwemwater. Na je werk even heerlijk onthaasten, met een koude fles wijn, genietend van de ondergaande zon tussen de watervogels of met een hengel in de hand.

Meer info over Loosdrecht

Ruime, fluisterstille sloepen.

Bij Greenjoy vaart u in comfortabele elektrische sloepen. Hiermee kunt u fluisterstil door de natuur varen en wellicht belangrijker: kunt u aan boord een normaal gesprek voeren, zonder herrie en zonder stank. De sloepen zijn zeer ruim en bieden plaats aan 6 tot 8 personen. U heeft voor onze sloepen geen vaarbewijs nodig. De sloepen zijn zeer eenvoudig te bedienen en onze vaarinstructies maken het mogelijk om zonder enige ervaring veilig uit te varen.

Bekijk onze sloepen

Tips & vaarroutes op en rond de Loosdrechtse Plassen:

Tips & events rond Loosdrecht.

Samen met onze huurders hebben wij voor u de leukste vaartips op- en rond het water verzameld! Evenementen en activiteiten op en rond het water die u niet mag missen, de mooiste aanlegplekjes, de leukste picknick-locaties, sprookjesachtige vaarroutes en de beste restaurants langs het water!

Tips & agenda rond Loosdrecht

Kies een route.

Je wilt graag varen, maar weet (nog) niet waar naartoe? Bekijk hier een aantal vaarroutes in Haarlem. Om het zo gemakkelijk als mogelijk te maken hebben we de routes ook voorzien van een indicatie voor de tijdsduur! Tip: print de route uit of volg op je smartphone!

Vaarroutes rond Loosdrecht
 • Online reserveren

 • Altijd de scherpste prijs

 • Bediening vanaf je mobiel

 • Al vanaf 2 uur varen

 • Gratis online vaarroutes

 • Tips en lokale aanbiedingen

 • Fluisterstil en comfortabel

 • Duurzaam genieten: 100% groen

 • Iedere locatie dezelfde sloep

 • Gezellig familie uitje

 • Verantwoord bedrijfsuitje

 • Perfecte borrel locatie

“We had a great experience with your boat. We will recommend it to our friends and for sure we will use it again in the near future. Thanks for the excellent service.”
Nikola
“Super dagje door de Utrechtse grachten met gezin. Mooie ruime sloep, heerlijk voor een dagdeel genieten op het water. Eenvoudig te bedienen. Top!”
Marjolein
“Wij hebben het echt super naar ons zin gehad! Echt een aanrader voor iedereen die een teamuitje wilt doen. Heel erg bedankt!”
Gwen & Fraukje
0
Greenjoy Locaties
0
Fluistersloepen
0
Verhuringen per jaar
0
Tevreden huurders per jaar