Net als in de luchtvaart en reiswereld werkt Greenjoy met dynamische tarieven. Altijd scherp maar niet vast.

De prijs past zich automatisch aan op vraag en aanbod, de (weeks)omstandigheden en het seizoen.

Over het algemeen heeft Greenjoy een van de voordeligste tarieven in de markt voor zulke ruime elektrische sloepen. Onze tarieven variëren van 20-45 euro per uur. Wil je echt de laagste tarieven?  Kies dan bijvoorbeeld voor een combinatie van vertrek vroeger in de ochtend of later op de dag, 1 tot 2 weken van te voren en kies voor meer uren, bijvoorbeeld 4 of meer en buiten het hoogseizoen. Ook zijn de locaties Loosdrecht en Leeuwarden bijvoorbeeld wat voordeliger.

Om de verschillen goed te zien kijk dan op http://greenjoy.nl/online-reserveren en kies verschillende data en aanvangstijden om de prijzen te zien.

Maandagochtend half bewolkt is een ander verhaal dan zondag met 25 graden. Dat betekent dat er dagen zullen zijn waar eenieder voor een paar tientjes per uur kan varen. Op top dagen zal dit weer een stuk hoger liggen. Of te wel door sommige uren wat duurder te maken, kunnen we de andere uren juist goedkoper maken. Dat noemen wij “het-voor-iedereen-bereikbaar-maken-van-sloepvaren”. Op deze manier, (gelijk aan het kopen van low budget vliegtickets), kunnen wij het meest efficiënt en voordelig opereren.

Have fun!